Tre ting du bør vide før du køber en Business Franchise

Business franchise refererer til arrangementet trådt af ejeren af en bestemt virksomhed med en anden part, der er interesseret i samme virksomhed i henhold til sit navn. I aftalen tillader den virkelige virksomhedsejer brug af sit varemærke mod nogle betaling.

Business franchising er en strategi, en masse første gang forretningsmænd tage fordi der er mindre risiko for omkring opsætningen. Og oftere end ikke, franchise pakke indeholder alt du behøver starte virksomhed. Virksomhedsejeren giver for råvarer, forsyninger, udstyr og alle salgsfremmende materialer. Og fordi virksomheden allerede findes, bliver det lettere for franchisetageren at opbygge sin kundebase.

Der er dog nogle ting, du bør overveje før du investere dine hårdt tjente penge på business franchise:

1. en procentdel af din indtjening er betalt til franchisegiveren.

Du vil være evigt under franchisetager aftale for så længe du bruger navnet på deres firma. En del af aftalen er at betale business ejer royalties og andre relaterede gebyrer. Der er ingen vej udenom.

2. det er tilladt at søge støtte fra franchise-ejere.

De fleste virksomhedsejere er mere end villig til at give træninger til deres franchisetagere at minimere fejl mens opererer virksomheden. Det er din ret som franchisetager til at anmode om møder med bosser, så de kan hjælpe dig i visse ting, du ikke er meget fortrolig med.

3. virksomhedsejeren kan begrænse dit valg af område, leverandører og beskæftigelsespolitik.

Virksomhedsejere vil have fuld kontrol over hver franchisetager drift og kvalitet af produkter. Franchise-ejere behøver derfor virkelig meget frihed, når det kommer til hvor de kan få råvarer, udstyr og forsyninger til deres forretning. Det betyder også, at det kan være lidt svært at reducere overhead omkostninger.

Disse er de ting, du bør overveje før du fordybe sig i franchise-markedet. Forsøge at afgøre, om business franchising er for dig. Hvis nogensinde det er, Sørg for, at du går med den virksomhed, der har afprøvet og testet gennem årene.

Leave a Reply