Gram lomme skalaer – vejning store forbrugere

Hvad er ikke større end en vende foretage en opringning kommer i mode farver og kan veje op til 50 gram med .01g nøjagtighed? Ser ikke nu, men den traditionelle guldsmed rejser skala er alle gammeldags ud og stil bevidst. Pocket skalaer, bruges af guldsmede, jægere og felt efterforskere for snesevis af anvendelser, har taget den samme rute, som vendte mobiltelefoner i modetilbehør. Du kan nu købe lomme skalaer, der vejer mindre end et pund og er på størrelse med en lille flip telefon men stadig løfte om at afveje stoffer med nøjagtighed op til .01g en hundrededel af et gram. De har lokket ud i camouflage, flammer, gennemsigtig blå is og varm baby doll pink. Disse er ikke din onkel Jake lomme skalaer, søn.

Der er mere moderne anvendelser for lomme skalaer samt. Kemikere og kokke finde dem praktisk til måling af minut, præcise mængder af kemikalier og ingredienser, og efter mindst en producent, mange lov officerer nu bære en lomme skala med dem til en hurtig foreløbig læsning på mængden af illegale stoffer fundet i søgninger og trafik stop.

Nogle af de mere usædvanlige og bemærkelsesværdige funktioner af bestemte modeller af pocket skalaer på markedet nu omfatter:

En stråle Balance lommevægt

En af de mest kloge lomme skalaer på markedet er amerikanske vejer Twin Beam lomme Balance. Prissat så lavt som $9,95, måler det op til 7 gram (35 ct) med.05 g (.25 karat) nøjagtighed. Ingen batterier behov det er den eneste lomme størrelse balance skala på markedet.

Klinge lomme skalaer

Klinge lomme skalaer funktionen en Udtrækkelig digital vise denne folder ind i enhed, når den ikke er i brug. De arbejder som en Schweizerkniv-dermed deres navn og den unikke og innovative design har gjort dem et af producentens mest populære produkter.

CD lomme skalaer

De ser ligesom en CD indtil du åbner dækslet. Inde er en præcision afbalanceret digital skala, nøjagtigt inden for.01 g. CD lomme skalaer er tilgængelige i en række dækker eller du kan indsætte din egen til at passe din CD samling.

Nogle funktioner til at kigge efter, når du sammenligner lomme skalaer omfatter følgende:

Kapacitet/nøjagtighed

Kapaciteten er den største vægt, som skalaen er kan håndtere. Nøjagtigheden er den mindste stigning i vægt, at skalaen vil læse. En skala med en kapacitet/nøjagtighed af 7g/.25g vil veje op til 7 gram med en nøjagtighed på inden for en fjerdedel af et gram.

Beskyttelse

Fordi du vil være lastet med skalaen med dig, er det vigtigt at købe en, der er designet med beskyttelse af sarte mekanikken i tankerne. Look for stive covers, der forhindrer noget i hvilende på den vejer overflade.

Ekspansion bakker

En af de pænere funktioner af nogle pocket skalaer er en dækning, der fordobler som en ekspansion skala, hvilket gør det nemt at veje ting, der er for stor til den vejer overflade. Ekspansion bakker også betyde, at støv og restkoncentrationer ikke forbliver på vejning overflade selv du blot udslette ekspansion bakke istedet for skrabe overfladen.
 

Leave a Reply