Forfængelighed er ikke bare almindeligt træ længere

Det plejede at være, at en Badeværelse håndvask forfængelighed var en temmelig almindelig stykke kabinet med dørene nedenunder og måske en række skuffer til opbevaring på den ene side. Ikke længere. Boligejer i dag udnytter alle mulige interessante materialer til at oprette en brugerdefineret forfængelighed.

Faktisk er en af de mest populære badeværelse stilarter disse dage at give afkald på en forfængelighed alle sammen ved at udnytte gammeldags piedestal dræn. Disse er stor løsninger til små rum, eller badeværelse hvor lille oplagring er nødvendig, som et dametoilet. Piedestal dræn kan bruges til at skabe vintage, traditionelle eller moderne udseende – afhængigt af den stil valgt og inventar valgt.

En anden tendens er at tage en gammel kommode og gøre det til en forfængelighed. For boligejer, der har en værdsatte kommode er dette en unik måde at integrere det i et moderne hjem. En anden mulighed er at købe et stykke af ufærdige træmøbler og custom male det i en farve, der matcher indretning eller faux finish det til en virkelig terrassebrædder hårdttræ usædvanlig look. Da populariteten af denne stil, udformer nogle kabinet virksomheder selv badeværelse vask forfængelighed at ligne gamle stykker af møbler, der er blevet omdannet. Ofte er disse stykker mere af en større skala og mere udsmykkede finish – hvilke bedste suiter et badeværelse for en tilsvarende størrelse.

Og endnu en anden stil, der er blevet mere populær, omend med dem, der foretrækker et minimalistisk look, simpelthen give afkald på en traditionel forfængelighed med dørene nedenunder for rene linier og enkle hylder. I stedet de placere dræn på simple hylder fremstillet af antal materialer. Og til opbevaring, en anden hylde nedenunder montrer håndklæder og toiletartikler gemt i pæne kurve.

Hvis du har en for nylig fundet et skab, som du mener ville være perfekt til en forfængelighed er det nemt at konvertere den. Du skal blot leje en blikkenslager til at skære et hul i toppen af det for vasken til at sætte ind. Hvis du vælger en skål slags vask, der hviler primært på toppen af kabinettet skal du installere en væg monteret armatur. Men hvis du vælger en vask, der sætter ind i din nye forfængelighed næsten helt, så en Counter monteret vask kan installeres.

Har ikke fundet en dresser, men kan godt lide tanken? Tage omhyggelig måling af den tilgængelige plads i dit badeværelse – og hvor meget plads du skal bruge for at installere vask og vandhane- så hovedet ud til butikken. Steder som Ikea tilbud billig løsninger mens import butikker lide centrenes og Pier 1 normalt sælger unika der vil give ethvert værelse instant karakter. Eller du kan blot gå til din nærmeste byggemarked superstore eller køkken og badekar showroom og bestille en alt i én løsning.

Husk, at dit hjem skal afspejle din egen personlige stil – så ikke føler, at du skal installere en traditionelle forfængelighed.

Leave a Reply