Drømmer du om en el-cykel som transportmiddel?

De danske veje vrimler efterhånden med en masse el-cykler, som hurtigt og galant kommer susende forbi. Der er en masse fordele ved en el-cykel, såsom at du kan holde til længere distancer, slipper for at svede dit arbejdstøj til samt at du kan køre hurtigere end med dine egne benmusklers kræfter. Samtidig er el-cykler en del bedre for miljøet end eksempelvis biler, hvilket ligeledes kun er en kæmpe fordel og begrundelse for at investere i en el-cykel.

Hvis du også drømmer om at køre land og rige rundt på den hurtige, smarte el-cykel, kan du læse om nogle forskellige spare-tricks, som er med til at føre dig tættere på drømmen.

Sådan får du nemt råd til din kommende el-cykel:

  1. Kig efter en brugt el-cykel

Du kan med stor sikkerhed være heldig at finde en brugt el-cykel, som ikke fejler noget som helst. Det er blevet mere og mere almindeligt at sælge sine ting på diverse medier og platforme, så du kan med fordel tjekke Den Blå Avis og andre steder på nettet ud. På den måde kan du sagtens finde en el-cykel i god kvalitet uden brugsspor til knap så mange penge som en sprit nyt el-cykel koster.

  • Sælg ud af de ting, du ikke længere bruger

Du kan næsten være sikker på, at du kan finde minimum fem ting i dit hjem, som du ikke har brugt de sidste par uger. Eller måneder, for den sags skyld. Med alle de ting du kan skrabe sammen, kan du helt selv forsøge at sælge dine ting, så du både kan glæde andre med dine ting og samtidig skrabe nogle flere penge sammen til den kommende el-cykel-opsparing.

  • Tag flere timer på jobbet eller skaf dig endnu et job

Du kan med fordel forsøge at tage ekstra timer på din allerede-eksisterende arbejdsplads, hvis der er behov for det. På den måde kan du nemlig lægge de ekstra håndører til side til din el-cykelopsparing. Hvis dette ikke er muligt, kan du alternativt lede efter et ekstra lille job, hvor du kan bruge dine kompetencer til at hjælpe andre. Der findes et hav af sider, hvor du kan ansøge om jobs inden for rengøring, havearbejde, lektiehjælp, dyrepasning og meget mere.

  • Lån penge med et kviklån

Har du desperat brug for en el-cykel her og nu, kan du i stedet søge om penge med et kviklån på voreslån.dk.